Hotel Anker, Lucerna & Hotel Kindli, Zurich/ Elveția

Hotel Anker, Lucerna / Elveția

Noul Hotel & Restaurant Anker în centrul orașului Lucerna și pe malul Lacului Lucerna, este de departe cel mai frumos în acest loc. Mai ales amestecul de detalii pline de culoare și istorice peretii vor atrage cu siguranta atentia!

Hotel Anker este un adevărat Hotel Frumos, care este deja recunoscut la intrare. Aici puteți vedea două minunat biciclete, care sunt exclusiv pentru oaspeții de a folosi numai. Dacă doriți să închiriați una, să le dea cheia de la recepție și departe te duci. Acest lucru este destul de mult de cum merg lucrurile în acest hotel: Totul este foarte prietenos și simplu.

Faptele

Hotel Anker se află în centrul orașului, pe Pilatusplatz cu o vedere de Lucerna locale muntele Pilatus (2000 de metri de mare). Stația de cale ferată și lacul sunt la doar cinci minute de mers pe jos. Clădirea în sine provine din 1914, dar acum trei ani a fost complet distrus. Ceea ce a apărut pe toate etajele fost de 40 creative, pline de culoare și, de asemenea, camere moderne și foarte spațioase, dar încă foarte confortabil restaurant. Pivnița este dat peste o pivniță de vinuri, cu o selecție de mai mult de 400 de tipuri de vin.

Camere

Trebuie doar să scrie câteva cuvinte despre camerele de la Anker hotel, pentru că ei nu sunt numai de culoare, dar, de asemenea, din punct de vedere arhitectural foarte creativ. La etajul al doilea, de exemplu, designer de interior de la Zurich Martin Polzer, a avut o mare sală transformată în nouă camere într-un fel de cub. Toate camerele au balcon propriu în sala de vechea clădire. La prima vedere este nevoie de ceva timp sa folosit pentru a, dar o a doua privire te face să realizezi cât de frumos acest lucru a fost convertit. Cu toate acestea, cele mai bune camere din Anker sunt camere de colț în turn. Am stat într-una cu care se confruntă Pilatus munte, la etajul 5, cu o vedere perfectă la Lucerna locale de munte.

La Suite

În apartament cu două etaje la etajul 6 este un adevărat punct de atracție pentru familii sau grupuri. Camerele sunt complicate și întreaga cameră-structura este mai mult ca un loc de joacă. Copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 place această facilitate, care chiar are o cadă cu hidromasaj pe terasa de pe acoperiș.

Restaurant

Lounge și restaurantul sunt piesa centrală a hotelului și puteți vedea aici, că operatorii sunt reale gastronomie profesioniști (hotelul este administrat de către Remimag AG, care este o afacere de familie de la Lucerna și care rula, de asemenea, o suplimentare de 13 restaurante). În mod natural restaurant în Hotel Anker este, de asemenea, foarte colorate. Bucataria are o parte deschisă, cu un grătar și o deschide, dar enorm de copt cuptor. Micul dejun este servit, de asemenea, aici și totul este minunat. Nu am reușit să testați toate din meniu, dar prima impresie a fost foarte pozitiv. Totul a fost minunat, confortabil și un contrast frumos să oarecum învechit restaurante în centrul vechi al orașului Lucerna.

Ideal pentru

Fiecare vizitator la Lucerna, cine vrea o optime de bloc, nu doar o călătorie de afaceri, dar, de asemenea, o vacanță private. Așa cum am menționat anterior, unele camere sunt foarte potrivite pentru familii, care va place duckies cauciuc, care sunt distribuite peste tot în hotel (există chiar și un colț de joacă în casa scării). Și Lucerna oferte de lucruri pentru o vacanță de familie – vă rugăm să consultați „Locul De a Fi: Lucerna!”

Prețurile

Standard-camere single de la 155 de Franci Elvețieni, ca o camera dubla de la 195 de Franci Elvețieni.
Afaceri-camera este disponibil ca o singură cameră de la 170 de Franci Elvețieni, ca o camera dubla la 210 de Franci Elvețieni.

 

Hotel Kindli, Zurich / Elveția

Townhouse boutique Hotel este un elegant și elegant sanctuar atât pentru turiști și oameni de afaceri chiar în mijlocul orașului vechi. Am fost permis să check-in și a descoperit unele dintre cele mai placute camere vreodată și unul dintre cele mai bune restaurante din Zurich.

La townhouse boutique este un loc istoric, în toate privințele. Sediul, care datează din anul 1447, se află în mijlocul colțuri și crăpături de orașul Zürich. Restaurantul hotelului dori să prezinte un elegant reținere din exterior, atât pentru cei care au fost sus și în jos pe stradă de câteva ori, nu-mi amintesc să fi văzut un important hotel.

Cu toate acestea, Kindli este foarte important, pentru că acest loc are un stil scris peste tot. Vă puteți simți deja acest lucru la recepție, pe care un buchet de trandafiri proaspete este afișat. Aceste mici detalii singuri sunt mult mai bine decât o enormă hol, care Kindli nu are nevoie, pentru că operează una dintre cele mai bune și cele mai frumoase restaurante din Elveția. Este, de asemenea, numit Kindli și atunci când masa de prânz sau cina aici, veți descoperi un amestec bun de Harrys New York Bar si o Braserie Pariziană. Splendid alb și apăsat fețe de masă, lambriuri din lemn și chelneri în cămăși albe, care discret servi buna aperitive.

Evident, această atenție la detalii nu vine de la o companie, ci mai degrabă de o foarte capabil gazdă: Gisela Lacher a fost difuzate la hotel cu ea acum 15 ani. Pentru a fi sincer: Acest tip de monarhie este un mare avantaj. Totul este la locul potrivit, iar camerele au fost mobilate cu mână ales detalii – de înaltă calitate de paturi de la compania suedeză Hästens și duș șine care au fost făcute din lemn. În coridoarele veți găsi o cafea, masă, cărți și niște lucrări minunate de artă. Toate acestea sunt piese de colectie detinuta de Doamna Lacher ea.

Camere

În timpul vizitei noastre ne-au dat o camera single (Nr. 35), cu o dungi galben tapet, vedere la aleile din orașul vechi și noi trebuie să recunoaștem: ne-am simțit atât de rar acasă, chiar covor pufos avut ceva foarte familiar. Important să știți: Există, de asemenea, câteva apartamente în clădirea de alături, care pot fi închiriate pe termen scurt sau pe termen lung.

Locația

Hotelul este chiar în mijlocul orașului, ceea ce înseamnă: este de două minute pentru a Bahnhofstraße și, de asemenea, două minute până la râul Limmat. Aproape în curtea de la hotel Lindenhof, una dintre cele mai frumoase parcuri din oraș.

Restaurant

Este foarte recomandabil. Desigur, nu e cel mai ieftin (suntem în Zürich!), dar „Zürcher Geschnetzeltes”, de exemplu, este să moară pentru. Mic dejun minunat este, de asemenea, servit în restaurant , foarte confortabil, foarte recomandabil.

Ideal pentru

Toată lumea, care apreciază acest tip de ospitalitate – e locul perfect, dacă sunteți în căutarea pentru o casă de la domiciliu pentru vizite regulate la Zurich. Cu toate acestea, Kindli este cu siguranta unul dintre aceste hipster locuri.

Prețurile

Camera Single de la 250 de euro, dublu fata de 280 de euro.