Gradonna Mountain Resort Grossglockner & Wirts’ Hochalm, Kitzbühel/ Austria

Gradonna Mountain Resort Grossglockner / Austria

Cu costurile de construcție de 48 de milioane de euro și un turn de sticlă, noul Gradonna Mountain Resort la poalele muntelui Großglockner este un proiect îndrăzneț. Cu toate acestea, dacă tu și familia ta vrea să ia un perfect organizate vacanță la munte, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Să începem cu cele mai importante lucruri despre acest proiect mamut: foarte repede se simtă ca acasă în acest super-complex, cu mai mult de 100 de camere și 41 de cabane, care, atunci când este privit de sus, arata ca un mic sat. Acest lucru este în special datorită faptului că acesta a fost planificat ca un alpine vacanță domiciliul de la început și că arhitectura a fost ținută modestă, dar foarte cald.

Dar să trecem la cele mai importante:

Tower Suites

Toate camerele sunt mari și au o vedere perfectă în partea de Est montan Tirolez lume la Großglockner, care la 3,798 metri este încă cel mai înalt munte din Austria. Gigantul alb este de vârf poate fi văzută numai de pe munte în sine și că este a doua noastră evidenția: cei care stau la Gradonna primi un voucher de cale ferată de munte la check-in. Acest lucru le permite să utilizați de cale ferată pentru gratuit. Acest lucru este pentru că gondolele (care sunt amplasate direct sub resort) aparțin total de proprietari de hotel (Schultz-Grup din Zillertal).

Clubul Copiilor

La Gradonna este un adevărat hotel de familie. Ei nu doar au propriul lor serviciu de îngrijire a copiilor de la nouă dimineața până la nouă seara (cu până la patru îngrijitori), dar, de asemenea, o excursie program pentru copii și chiar propria lor zonă de copilași în restaurant, cu propria mâncare și bufet de deserturi (și chiar smarties ca un topping pentru înghețată). În plus, există o piscină pentru copii, care chiar și copiii de trei ani poate sta în picioare și un tobogan.

Spa

Zona de wellness este în propria aripă în Gradonna și în curând a dat seama că acest lucru este exact ceea ce turiștii sunt în căutarea pentru zilele noastre. Există diferite saune, băi de aburi, camere de relaxare, o piscină interioară mare, o mică piscină încălzită în aer liber și un amenajată zona lacului, acoperit cu șezlonguri și zone de iarbă pentru relaxare, toate cu vedere la munți. Cu toate acestea primește soarele de dimineață, mai degrabă decât seara soare, deoarece complexul este situat pe un nord-pantă.

Mâncarea

Micul dejun și cina sunt servite în restaurantul mare din zona. Cei care rezerva cu demipensiune primi, în afară de enorma mic dejun tip bufet, o gustare la prânz de la 2pm și o masă cu 4 feluri seara, pe care am testat și găsit extrem de bun pentru o astfel de mare unitate.

Ideal pentru

Sportiv familiile cu copii, care în timpul verii, precum și în timpul iernii doresc să profite de ședere direct la o piscină în aer de munte, alpinism și schi-regiune. Pentru cei care preferă să socializeze între ei, închirierea unei cabane este solutia ideala. Mic dezavantaj: saune sunt mai departe de cabane.

Prețurile

Camere duble de la 106 euro / persoana, Tower suites din aproximativ 155 de euro de persoană.

 

Wirts’ Hochalm, Kitzbühel/ Austria

Acest loc este cu adevărat unic: Situată în mijlocul celebrul regiunea de schi Kitzbühel, dar încă închise de către mama natură, această colibă mică oferă o foarte personal vacanță de iarnă cu un lux de detalii…

O colibă de parcă ai fi văzut-o în Wham video, „Ultimul Crăciun!” La sfârșitul departe de regiunea de schi Kitzbühel numit Bärenbadkogel, puteți găsi frumoasa Bärenbadalm, care este deținută de către gazdă Oswald Hochfilzer. În iarnă, el servește de calitate superioară fripturi de vită din america de Sud de bovine Angus, pe care el o ridică pe pajiști sus pe munte. Și pentru că familia sa deține un original cabană, la munte, pe partea de sus, această bijuterie ascunse a fost renovat și pot fi închiriate pe tot parcursul iernii.

Factorul de rece: Deși se află clădirea complet izolat, înconjurat de mama natura, e încă smack bang în mijlocul regiunii de schi. Ce este mai mult, gazda D-Hochfilzer oferă un serviciu care aduce cina de sale culinare cer la Bärenbadalm prin intermediul unui snowmobil.

Faptele

Cabana „Wirts’ Hochalm” are trei dormitoare pentru o perioadă de maxim șase persoane. Există o saună cu vedere la mama natura, o bucătărie utilată pentru self-catering, o cameră de zi mare, inclusiv un șemineu și colț de lounge, wi-fi gratuit și un televizor pentru a viziona meciurile de fotbal (și alte lucruri). Desigur energie electrică este disponibilă pentru dvs. uscător de păr, aparat de ras și de încărcare dvs. diverse telefoane inteligente și ipad-uri.

Alimente

Micul dejun este livrat în fiecare dimineață prin Skidoo format din home made, produse regionale și un coș cu pâine, și chiar și un ziar pentru a citi în timp ce vă bucurați de ea. La prânz puteți avea masa de prânz la Bärenbadalm, în cazul în care Oswald a face rezervare personal. Și în seara, aveți opțiunea de a avea mese individuale livrate la cabana.

Călătorie

Pentru că cabană de schi pot fi accesate cu mașina în timpul iernii (și nici mașini ar trebui să fie de conducere aici!), ai ajunge la ea printr-o telegondolă și schiuri. Bagajele sunt colectate de către Bärenbadalm echipa din vale și transportat la cabana pentru tine.

Prețurile

Două persoane 1000 eur,- pe noapte.
Patru până la șase persoane € 1.500,- pe noapte.
(Sejur minim: 3 nopți).

Mic dejun inclus. Băuturi, prânz și cină cost suplimentar.