Follonico, Toscana & Hotellerie de Mascognaz, Champoluc / Italia

Follonico, Toscana/ Italia

Acest loc este raiul pe pământ: Suzanna și Fabio a creat un fel de sanctuar, am fost mereu în căutarea pentru în basm rural din Toscana.

S-ar putea, probabil, știu Siena, bijuterie istorică în mijlocul dealurilor Toscane, la sud-vest de Florența. Dacă ai conduce un pic mai departe spre sud, pe b-drumurile de aici, spre Montepulciano, la un moment dat vei ajunge în podgoriile din Ciliano. Numele singur evoca febra vacanță. Ea aduce gânduri de buna vin roșu, galben apusuri de soare, dealuri presărate cu viță de vie și originală Alberghi-a făcut de piatră. Deci, când ai de croazieră în jos pe Strada dei Colli și la un moment dat ia un viraj la stânga, ajungi exact în mijlocul acestei lumi fantezie, lume de Suzanna & Fabio e FOLLONICO.

Cei care verifica aici pentru a găsi ei înșiși pentru a fi jucat într-un film bazat pe propria lor roman. Lumina, viță de vie, gradina țară, o serie care este de conducere o masina de tuns iarba pe lunca, gâște și, de asemenea, oaspeții care sunt de relaxare pe un soare-pat și se bucură de un pahar de vin roșu – FOLLONICO are pe toate: farmec fără sfârșit.

Și interiorul clădirii, chiar topuri exterior: Toate camerele sunt o operă de artă, nu pseudo-mobilat show camere cu grabă s-au adunat suveniruri, ci mai degrabă istorice camere, care au fost făcute minunat locuibile prin utilizarea de țesături de înaltă calitate și materiale. Incredibil, dar adevărat: să Te simți imediat ca acasă (chiar dacă lucrurile s-ar putea să arate un pic diferit în cazul în care trăim acasă).

Apropo, clădirea datează din secolul al 18-lea. În urmă cu cinci ani arata ca o ruina, și pentru cei care ar dori să știe mai multe, poate sta jos în seara cu proprietarii și admira niște poze mai vechi de pe loc. Diferența este foarte greu de crezut.

Doar ce l-Suzanna & Fabio, atât proprietarii de proprietate, se povara cu atât de multă muncă? Răspunsul este simplu: e pasiunea lor despre sufletul de lucruri – înapoi la elementele de bază ale vieții. „Încet-Sophy” este ceea ce se cheamă filozofia lor. O experiență de cinci stele, fără de cinci stele farfurie în fața ușii. (Cine are nevoie de asta?)

Camere

Există un total de șase opțiuni de cazare. Patru apartamente și două camere într-o clădire adiacentă. Toate acestea sunt mobilate individual, spatios si fiecare este minunat.

Mâncarea

Suzanna & Fabio servi o fermă ecologică de mic dejun, cu multe produse regionale. În după-amiaza există un frigider, dar nici un serviciu. Pe de altă parte, amândoi de bună voie oferi sfaturi cu privire la cazul în care să mănânce, în Italia ca și în cazul în poala de lux – care, în această regiune nu este foarte greu de găsit. Una dintre cele mai bune și cele mai frumoase restaurante pot fi găsite în orașul vecin, cu numele de La Botte Piena.

Ideal pentru

Cele mai importante repere de această proprietate sunt frumusețea și liniștea. Cei care apreciază cu adevărat aceste detalii ar trebui să rezervați din două până la 100 de nopți, și încă se încadrează în dragoste cu Toscana din nou de fiecare dată.

Prețurile

Camera dubla de la 175 de euro, suite de la 240 de euro pentru două persoane, inclusiv mic dejun.

 

Hotellerie de Mascognaz, Champoluc / Italia

Există multe hoteluri frumoase, dar foarte puțini cei excepționali: cabana sat, Hotellerie de Mascognaz se află izolat în munții din Val d ‘ Aosta și aparține cu siguranță una dintre cele mai exclusiviste adrese din Alpi. Acest lucru este, de asemenea, pentru că în lunile de iarnă poate fi atins doar cu snowmobilul și mulți dintre oaspeții care doresc să schieze nu te obosi cu lift, dar preferă să folosească un elicopter.

Chiar dacă este situat sub Matterhorn, cel puțin schi satul de Champoluc, la 100 de kilometri nord de Torino, nu aparțin uneia dintre cele mai luxoase adrese din Alpi. Cu toate acestea, Italian, Paolo Vitelli care se execută iaht de lux marca Azimut Benetti, a transformat acest hotel de proiect în ceva destul de spectaculos. Experiența începe la sosire: oaspeții sunt sofer până în pustie de resort cu un snowmobil.

Totuși, hotelul nu este unul dintre cei minuțios planificate cabana sate, care sunt popping sus peste tot în acest moment. Pe parcursul acestui proiect Vitelli-a pastrat fatada originala a istorică sat de munte. Cu toate acestea, doar pe exterior. În interior oaspete trăiește ca într-un 5-star ranch – un amestec de tăietor de lemne chic din Montana și de artă modernă, care poate fi, de asemenea, găsite de cosmopolite de pe pereții din St. Moritz sau Gstaad.

Acolo este o clădire principală cu un minunat restaurant și camere mici, o nouă clădire mare, care conține o impune zona de wellness (piscină, saună, baie de aburi, etc.) și – a presărat în jurul întregului areal – diverse mari cabane. Deoarece clădirile sunt la o distanță destul de mare una de alta, probabil nu este ideal pentru persoanele care au dificultăți de mers pe jos, mai ales în lunile de iarnă.

Când l-am vizitat, ne-au permis să experimenteze avantajele de un complet de excursie aventură. Agenția germană departe de toate oferă oaspeților din Hotellerie de Mascognaz schi safari cu un elicopter. Acest lucru este destul de palpitant, pentru că Champoluc este de numai aproximativ șase minute timp de zbor la pârtiile de schi Zermatt și Matterhorn. Coborarea spre satul este, de asemenea, posibil, fără elicopter.

Ideal pentru

Toți cei care ar dori să-și petreacă o vacanță de neuitat, dar mai ales de relaxare și autentic de vacanță de lux, înconjurat de vârfuri de patru mii de metri înălțime într-un peisaj de munte. Nu numai mobilier de cabanele sunt senzaționale, dar, de asemenea, servicii și meniul de seară.

Mic dezavantaj

Din cauza snowmobilul transfer, este nevoie de destul de un pic de timp pentru a ajunge la lift în dimineața și seara. De asemenea, elicopterul aterizează în sat, nu lângă baia ta la hotel (…care, evident, ar fi frumos).

Prețurile

Camera dubla de la 162 Euro / persoana, inclusiv demi-pensiune, cabane, la cerere.