Ce este agroturism oportunitate reală?

agroturism
Du-te la plajă și să fie într-o clădire de beton s-a încheiat de agroturism obositoare de la turiștii care au fost încercarea de a obține departe de asfalt și orașe. Potrivit unui cercetator de la Universitatea Autonomă din Aguascalientes (UAA), acesta a fost preambulul la naștere diferitelor tipuri de turism, printre ei unul care este legat de agribusiness.În mediul de zi cu zi, oamenii sunt eliminate din natura. Pentru acest motiv, uita-te pentru opțiuni pe care le va atrage la ea în anotimpurile de odihnă; ei doresc să trăiască experiențe neconvenționale, menționează Ismael Rodríguez Herrera, un profesor și cercetător la Departamentul de Turism al SAU.În anii ‘ 80, aceste preferințe sunt cunoscute ca alternativă a turismului, și ar putea fi diferențiate în trei mari diviziuni: ecoturism, turism de aventură și turismul rural. Potrivit Herrera Rodriguez, primul are de-a face cu conservarea, apreciere și de observare a speciilor în pericol de dispariție sau cei care nu sunt; cel de-al agroturism doilea vinde riscul de a fi în natură, și în al treilea rând, oferă experiențe în medii campiranos.

Care sunt diferențele între turismul rural și agroturism?

Spre deosebire de turismul rural, în care se ocupă numai cu modul de viață în câmp, fermă necesită o participare directă în procesele de producție. De exemplu, dacă ați vizita o fermă unde se face brânza, va fi capabil de a lapte de vaca, se fierbe laptele și să colaboreze în fiecare etapă pentru a obține produsul final. Dacă vizitați un loc în care se produce lână, veți vedea cum se cresc oile și de a ajuta de forfecare sau de spin material.În prezent, mulți oameni doresc să știe cum să facă lucrurile în oraș sunt la îndemână și pot fi agroturism achiziționate în super; care este agro-turismul, rezumă cercetător.

Pentru el, acest tip de piață nu este încă exploatat în Aguascalientes, în principal pentru că nu sunt multe produse care sunt generate și au aflux turistic. Cu toate acestea, unele care ar putea fi utilizate sunt guava, vin și produse lactate.”Există anumite părți ale procesului de vin, care agroturism ar putea lucra […] de exemplu, pentru ca oamenii să participe la recolta de struguri. Dacă Aguascalientes este o stare de luptele cu tauri, există posibilitatea în turma de tauri, pentru a vedea cum este grija de tauri, cum consiliului de caporal, nu numai despre deschiderea de ferme și spune: vin turiști și conózcanlo.”Rodríguez Herrera insistă asupra faptului că acest tip de turism nu este ușor să pună în aplicare. Trebuie să faci cercetare de piață pentru a evalua dacă investiția este în valoare de ea, ca nu se deschide doar despre ferme sau centre de producție. Necesită infrastructură, instruire, promovare și de alți factori esențiali pentru a oferi un atractiv de servicii. De asemenea, trebuie să se țină cont de faptul că ferma este doar o modalitate de diversificare a veniturilor producătorilor, acest lucru nu este de a agroturism distrage atenția de la sarcina principală.